Kurskoder: enkelt på utsiden – avansert på innsiden.

Kursdeltaker

Som deltaker av et kurs kan du nå få tilgang til kurset via en kortfattet kurskode. Dette betyr at du enkelt kan søke opp kurset ditt via forsiden til EdStep eller ved å legge den til bak https://edstep.com/code/

Lim inn kurskoden her og trykk start for å komme til kursforsiden.

Instruktør

Kurskodene har gjort det mye enklere for instruktører å håndtere ulike grupper med deltakere på samme kurs. Ved å opprette en ny kurskode kan du på et blunk sette opp egne tilgangs-innstillinger for én konkret gruppe. Dette betyr at du som instruktør slipper å lage kopier av kurset ditt for å justere ting som når påmelding skal starte, når kurset skal være åpent og aktivere betaling og definere pris. For å skille mellom de ulike kurskodene, kan du legge til et navn foran selve koden slik at du enkelt kan finne tilbake til den konkrete gjennomføringen du leter etter i oversikten din.

Dersom du ønsker å dele et kurs på markedsplassen, er det innstillinger fra standard-kurskoden som gjelder. Denne kan du ikke endre navn på og vil alltid hete “standard”.

NB: For alle kurs opprettet FØR kurskoder ble tilgjengelig, må bryteren slås av og så på igjen for at kurskoder skal bli aktivert:

Slå bryteren for “Deltakere kan ta dette kurset” av og på igjen for å aktivere kurskoder.

La andre lage kurskoder på ditt kurs

Som kursdesigner (eier) kan du velge å gi andre innstruktørtilgang via koder. Huk av “Instruktører kan lage egne kurskoder og gjennomføre kurset som det er” under Gjør tilgjengelig > For instruktører og sett ev. ønsket pris.

Da vil en egen knapp dukke opp på kursforsiden som tillater andre brukere å få en egen innstruktørtilgang i form av egne kurskoder på ditt kurs. Alle endringer som gjøres i deres tilgang forblir i deres kopi. Du vil som kurseier få en oversikt over alle kurskodene som opprettes, men kan ikke se resultatene til de som gjennomfører kursene.

Slik ser kursforsiden ut på et kurs hvor instruktører kan lage egne kurskoder.

Har du spørsmål om kurskoder eller løsningen generelt, ikke nøl med å ta kontakt med oss via “Kontakt oss” på forsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.